Πέμπτη

Πρεμιέρα Ταινιών Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Jack & Jill 



Υπόθεση : Ο Τζακ είναι ένας επιτυχημένος διαφημιστής και καθωσπρέπει οικογενειάρχης από το Λος Άντζελες, ο οποίος μια μέρα δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη από την Τζιλ, τη δίδυμη αδερφή του, που κατοικοεδρεύει στις κακόφημες συνοικίες του Μπρονξ. Κι ενώ ο Τζακ προσπαθεί να συμβιβαστεί με την ιδέα της προσωρινής συγκατοίκησής τους, πολύ σύντομα βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο αναπάντεχες καταστάσεις: από τη μία η Τζιλ δε δείχνει την παραμικρή διάθεση να του αδειάσει τη γωνιά και από την άλλη, στα καλά καθούμενα, ο διάσημος ηθοποιός Αλ Πατσίνο την ερωτεύεται κεραυνοβόλα...

Δείτε το τρέιλερ







ONE FOR THE MONEY

Υπόθεση : Η Στέφανι Πλαμ είναι άνεργη και απένταρη, ενώ το αυτοκίνητό της έχει κατασχεθεί. Αποφασίζει να πιάσει δουλειά στον ξάδερφό της, ο οποίος έχει το δικό του γραφείο εγγυήσεων για αποφυλακίσεις. Η πρώτη της αποστολή είναι να πιάσει τον Τζο Μορέλι, πρώην μπάτσο στο Τμήμα Ηθών και παλιό φλερτ της, που φυγοδικεί ενώ του έχει απαγγελθεί κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης.

Δείτε το τρέιλερ








STAR WARS: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 - Η ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ 3D 

Υπόθεση : Πριν πολύ καιρό, λοιπόν, σ' ένα μακρινό γαλαξία, ξεκινά η επική ιστορία που θα μας πληροφορήσει για όσα προηγήθηκαν από τον Πόλεμο των Άστρων. Ο αρχηγός των Τζεντάι, Κι-Κον Τζίν, κι ο θαρραλέος μαθητευόμενός του, Όμπι-Ουάν Κενόμπι, ταξιδεύουν στο μακρινό πλανήτη Ναμπού, τον οποίο διοικεί η νεαρή Βασίλισσα Αμιντάλα. Η Εμπορική Ομοσπονδία έχει εκδηλώσει έμπρακτα τις επεκτατικές διαθέσεις στον ειρηνικό πλανήτη, αλλά οι δύο Τζεντάι καταφέρνουν να αποκαταστήσουν την τάξη, μόνο όμως προσωρινά, γιατί η Ομοσπονδία με επικεφαλής τον Νταρθ Μάουλ, το σκοτεινό αφέντη της αρχαίας φυλής των Σιθ, καταστρώνουν τα καινούρια τους πολεμικά σχέδια. Κάποια στιγμή οι δύο Τζεντάι θα συναντήσουν τον 9χρονο σκλάβο Άνακιν Σκαϊγουόκερ, για τον οποίο αρχίζουν να πιστεύουν πως είναι ο Επίλεκτος που με τη βοήθεια της Δύναμης θ' αποκαταστήσει την ειρήνη στη Γαλαξιακή Δημοκρατία.

Δείτε το τρέιλερ





Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ 

Υπόθεση : Ο νεαρός δικηγόρος Άρθουρ Κιπς (Ντάνιελ Ράντκλιφ) αναγκάζεται να αφήσει τον τρίχρονο γιο του στο Λονδίνο για να ταξιδέψει στο απομακρυσμένο χωριό Κράιθιν Γκίφορντ και να τακτοποιήσει τις κληρονομικές εκκρεμότητες του Οίκου Ιλ Μαρς. Όταν όμως φτάνει στο ανατριχιαστικό παλιό αρχοντικό ανακαλύπτει σταδιακά μια σειρά από σκοτεινά μυστικά που στοιχειώνουν το παρελθόν της περιοχής. Και η ανησυχία του Άρθουρ μεγαλώνει όταν μια μυστηριώδης γυναικεία φιγούρα ντυμένη στα μαύρα αρχίζει να εμφανίζεται μπροστά του, επιβεβαιώνοντας τους φόβους και τις προλήψεις των χωρικών.





Δείτε το τρέιλερ




Ξ.