Τετάρτη

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΟΜΟΥ : ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ


ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ 
THE CABIN IN THE WOODS

Υπόθεση : Τέσσερις φίλοι από το κολλέγιο αποφασίζουν να περάσουν ένα σαββατοκύριακο σε μια ξύλινη καλύβα στο δάσος. Δύο ηλικιωμένοι τύποι, οι οποίοι όπως φαίνεται γνωρίζουν κάτι παραπάνω σχετικά με τη συγκεκριμένη καλύβα, τους συμβουλεύουν να το ξανασκεφτούν. Φυσικά, τα λόγια τους σκορπίζουν στον αέρα και, το ίδιο κιόλας βράδυ, ο εφιάλτης ξεκινά...Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
Πρόσθετα : «The horror movie to end all horror movies» αποκαλεί με στόμφο ο σεναριογράφος Τζος Γουίντον («Marvel’s The Avengers») το «The Cabin in the Woods», τα γυρίσματα του οποίου έχουν μεν ολοκληρωθεί από το 2009, όμως η -προσωρινή- απόφαση των παραγωγών να το μετατρέψουν σε 3D και η μετέπειτα χρεοκοπία της MGM, η οποία είχε τα δικαιώματα του, επέδρασαν αποφασιστικά στο να αναβληθεί επ’ αόριστον η διανομή του στις αίθουσες. Η ανάληψη της διεθνούς διανομής του από την Lionsgate επανάφερε την τάξη, και φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια καθ’ όλα αντισυμβατική ταινία τρόμου, με πνευματώδεις διαλόγους, άφθονο μαύρο χιούμορ και απανωτές ανατροπές, η οποία αναμένεται να ανανεώσει ένα (υπο)είδος, το οποίο θεωρητικά έχουν εξαντλήσει ταινίες όπως το «Evil Dead - Το Καταραμένο Άσμα» του Σαμ Ράιμι και το «Cabin Fever - Το Καταφύγιο του Τρόμου» του Ιλάι Ροθ. Το «The Cabin in the Woods» αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντρου Γκοντάρ, σεναριογράφου του «Cloverfield» και υπεύθυνου για ορισμένα από τα καλύτερα επεισόδια του «Lost» και του «Alias», ενώ στο καστ συναντάμε τον σταθερά καλό Ρίτσαρντ Τζένκινς («Άσε το Κακό να Μπει», «Εργένηδες για Μια Εβδομάδα», «The Visitor»), αλλά και τον Αυστραλό Κρις Χέμσγουορθ, προτού πιάσει στα χέρια του το σφυρί του… Thor!

Σχόλια : Σίγουρα μια ταινία που δεν περιμένεις να κάνει πρεμιέρα μέσα στις άγιες μέρες του Πάσχα.Υπόσχεται να μας τρομάξει και να μας εκπλήξει..
Θα την απολαύσουμε στις 15 Απριλίου και θα επιστρέψουμε με περισσότερα σχόλια και εντυπώσεις..Ελπίζουμε ο τομέας των θρίλερ να κάνει επιτέλους "Ανάσταση".. πάει καιρός που βγήκε κάτι καλό στις αίθουσες.
Καλή Προβολή!

Ξ.